Informatii livrare Naționala / Locală :

 

Comenzile plasate pe site, de luni pana vineri, pana in orele 15:00, cu livrare in Constanta si/sau localitatile : Lazu, Lumina, Ovidiu, Navodari, Cumpana, Valu lui Traian si Palazu Mare, sunt livrate in aceeasi zi. Costul transportului este de 10 lei, pentru comenzile pana in 250 lei si GRATUIT pentru comenzile care depasesc suma de 250 lei.GLS : Tarif unic 18 lei ( la comenzile de pana in 250 lei ), livrare in 24-48 ore de la confirmarea comenzii.

La comenzile de peste 250 lei, transportul este GRATUIT, pe teritoriul ROMANIEI.

La comenzile de peste 600 lei, se percepe un avans de 100 lei, in contul societatii ( datele vor fi furnizate catre client dupa ce se plaseaza comanda ).
Li Nails Boutique nu se face responsabila pentru eventualele intarzieri ale coletelor, fiind exonerata de orice vina in acest sens prin contractele comerciale incheiate cu furnizorii de servicii de curierat respectiv, GLS GENERAL LOGISTIC SYSTEMS ROMANIA S.R.L.


Trimiteri internationale :


Trimitem colete in cadrul UE, respectiv 37 tari.

Coletele trimise in afara EU ( UK - spre exemplu ), necesita procedura de vamuire, iar costurile de vamuire cad in sarcina destinatarului.

Firmele de curierat care asigura transportul coletelor sunt GLS GENERAL LOGISTIC SYSTEMS ROMANIA S.R.L. si TNT ROMANIA.

Timpul de tranzit al coletelor este de 1-8 zile lucratoare, depinde de firma de curierat aleasa si metoda de transport ( aerian sau rutier ).